Update van eNet SMART HOME V2.0 naar V2.0.1

Wijzigingen door de update

Welke nieuwe apparaten worden ondersteund?

De volgende nieuwe apparaten worden vanaf serverversie 2.0.1 in eNet SMART HOME ondersteund:

• Steinel XLED PRO eNet Square / Wide
  • Steinel SensIQ “V2”

Andere wijzigingen

• Vereenvoudigde omgang met versleutelde projecten bij het exporteren en importeren, zodat een verouderde sleutel niet tot gevolg heeft dat apparaten niet meer kunnen communiceren
  • Optimalisatie van status events voor de eNet SMART HOME-app.

Voorwaarden voor de update naar eNet-server versie 2.0.1

De eNet-server REG heeft een internetverbinding nodig om de update automatisch te kunnen downloaden of om de download na aanmelding in het eNet SMART HOME connect-scherm handmatig te kunnen opvragen, downloaden en installeren.