UPDATES.

NEEM DE VOLGENDE STAP.

De update van eNet naar eNet SMART HOME brengt veel veranderingen met zich mee.

Een update is mogelijk als een eNet-server minstens firmwareversie 1.3 of hoger heeft. Om te kunnen updaten van eNet naar eNet SMART HOME, is een update van de eNet-server naar versie 2.0 en de daaropvolgende update van de geïnstalleerde eNet-apparaten vereist.

Dit is vereist voor zowel de nieuwe beveiligde gecodeerde radiocommunicatie eNet SMART HOME secure als voor de garantie van systeemfuncties.

SERVER UPDATE 2.2.1

Stand: januari 2020

Nieuwe functies

• Spraakbesturing met Amazon Alexa en Google Assistent / Google Home.
  • Productsoftware-update voor de JUNG eNet draadloze stuurafdekking voor JUNG LB-Management inbouwbasiselementen.
  • ...

BEKIJK ALLE VERANDERINGEN

SERVER UPDATE 2.2

Stand: september 2019

Nieuwe functies/Foutcorrecties.

De volgende functies zijn beschikbaar met de nieuwe serverversie 2.2:

• eNet SMART HOME app compatibel met Android- en iOS-tablets (staande en liggende weergave)
  • Handmatige verbinding van de eNet SMART HOME app met de eNet-server in het lokale netwerk door het lokale IP-adres in te voeren
  • De meting van de signaalkwaliteit kan direct worden gestart na het toevoegen en configureren van apparaten. Het is niet langer nodig om een apparaat te koppelen.

Bugfixes en verbeteringen versie 2.2

• ...

BEKIJK ALLE VERANDERINGEN

SERVER UPDATE 2.1

Stand: november 2018

Nieuwe functies/Foutcorrecties.

• Volledige integratie van de slimme verwarmingsbesturing van tado° in eNet SMART HOME
  • Uitbreiding van de regels en scènes met de insteltemperatuur en tado°-bedrijfsmodus in de app, zodat u in de regels en scènes nu ook de insteltemperatuur en/of de tado°-bedrijfsmodus kunt vastleggen.
  • tado° geofencing is te gebruiken als als-voorwaarde in als-dan-regels in de app. Hiermee kunt u afhankelijk van uw locatie automatische acties uitvoeren zoals “Alle lichten uit, als er niemand thuis is”.
  • ...

BEKIJK ALLE VERANDERINGEN

SERVER UPDATE 2.0.1

Stand: juli 2018

Welke nieuwe apparaten worden ondersteund?

De volgende nieuwe apparaten worden vanaf serverversie 2.0.1 in eNet SMART HOME ondersteund:

• Steinel XLED PRO eNet Square / Wide
  • Steinel SensIQ “V2”

Andere wijzigingen:

• ...

BEKIJK ALLE VERANDERINGEN

SERVER UPDATE 1.4 NAAR 2.0

Stand: august 2017

Van eNet naar eNet SMART HOME.

• Met de nieuwe inbedrijfstellingsstructuur eNet SMART HOME connect kunt u uw systeem eenvoudig installeren
  • Uw klanten kunnen alle apparaten in het systeem met de eNet SMART HOME-app comfortabel bedienen
  • Met de bediening op afstand eNet SMART HOME remote kunnen uw klanten hun smart home altijd en overal bedienen
  • ...

BEKIJK ALLE VERANDERINGEN

GEEN SERVICE PARTNER?

Laat alstublieft de update absoluut door uw
eNet SMART HOME-servicepartner uitvoeren!

SERVICE PARTNER ZOEKEN

X

Titel

eNet Server-Update naar 2.2.1 (Gira)

Data

eNetServer_2.21.46211.iuf

Versie

16.01.2020

Grootte

145 MB

Verwijzing

Wij adviseren onze klanten om de eNet-server niet zelfstandig op eNet SMART HOME te updaten. Mocht u dat alsnog doen, en u heeft vragen of problemen, neem dan contact op met een eNet SMARTHOME service partner in uw omgeving.

+ Amendementen

X

Titel

eNet Server-Update naar 2.2.1 (JUNG)

Data

eNetServer_2.21.46211.iuf

Versie

16.01.2020

Grootte

145 MB

Verwijzing

Wij adviseren onze klanten om de eNet-server niet zelfstandig op eNet SMART HOME te updaten. Mocht u dat alsnog doen, en u heeft vragen of problemen, neem dan contact op met een eNet SMARTHOME service partner in uw omgeving.

+ Amendementen

X

Titel

eNet Server-Update naar 2.2 (JUNG)

Data

eNetServer_2.2.46058.iuf

Versie

04.09.2019

Grootte

145 MB

Verwijzing

Wij adviseren onze klanten om de eNet-server niet zelfstandig op eNet SMART HOME te updaten. Mocht u dat alsnog doen, en u heeft vragen of problemen, neem dan contact op met een eNet SMARTHOME service partner in uw omgeving.

+ Amendementen

X

Titel

eNet Server-Update naar 2.2 (Gira)

Data

eNetServer_2.2.46058.iuf

Versie

04.09.2019

Grootte

145 MB

Verwijzing

Wij adviseren onze klanten om de eNet-server niet zelfstandig op eNet SMART HOME te updaten. Mocht u dat alsnog doen, en u heeft vragen of problemen, neem dan contact op met een eNet SMARTHOME service partner in uw omgeving.

+ Amendementen

X

Titel

eNet Server-Update naar 2.1

Data

eNetServer_2.1.453888.iuf

Versie

23.10.2018

Grootte

147 MB

Verwijzing

Wij adviseren onze klanten om de eNet-server niet zelfstandig op eNet SMART HOME te updaten. Mocht u dat alsnog doen, en u heeft vragen of problemen, neem dan contact op met een eNet SMARTHOME service partner in uw omgeving.

+ Amendementen

X

Titel

eNet Server-Update 2.1

Data

eNetServer_2.1.45388.iuf

Versie

23.10.2018

Grootte

147 MB

Verwijzing

Wij adviseren onze klanten om de eNet-server niet zelfstandig op eNet SMART HOME te updaten. Mocht u dat alsnog doen, en u heeft vragen of problemen, neem dan contact op met een eNet SMARTHOME service partner in uw omgeving.

+ Amendementen

X

Titel

enet server-update 1.4. naar 2.0.

Data

enetserver_ 2.0.43646.iuf

Versie

31.08.2017

Grootte

106 MB

Verwijzing

Wij adviseren onze klanten om de eNet-server niet zelfstandig op eNet SMART HOME te updaten. Mocht u dat alsnog doen, en u heeft vragen of problemen, neem dan contact op met een eNet SMARTHOME service partner in uw omgeving.

+ Amendementen

X

Titel

enet server-update 1.4. auf 2.0.

Data

eNetServer_2.0.43646.iuf

Versie

15.09.2017

Grootte

106 MB

Verwijzing

Wij adviseren onze klanten om de eNet-server niet zelfstandig op eNet SMART HOME te updaten. Mocht u dat alsnog doen, en u heeft vragen of problemen, neem dan contact op met een eNet SMARTHOME service partner in uw omgeving.

+ Amendementen