UPDATES.

NEEM DE VOLGENDE STAP.

De update van eNet naar eNet SMART HOME brengt veel veranderingen met zich mee.

Een update is mogelijk als een eNet-server minstens firmwareversie 1.3 of hoger heeft. Om te kunnen updaten van eNet naar eNet SMART HOME, is een update van de eNet-server naar versie 2.0 en de daaropvolgende update van de geïnstalleerde eNet-apparaten vereist.

Dit is vereist voor zowel de nieuwe beveiligde gecodeerde radiocommunicatie eNet SMART HOME secure als voor de garantie van systeemfuncties.

SERVER UPDATE 2.4

Stand: maart 2023

Koppeling met Gira One.

• Een update van de eNet server naar versie 2.4 wordt door de voorversies 2.3 en 2.3.1 ondersteund.
  • Voor de koppeling van Gira eNet SMART HOME en Gira One is een functionerend eNet SMART HOME systeem vereist dat via de eNet Server in bedrijf is gesteld.
  • De Gira eNet Server en de Gira One Server moeten zich in hetzelfde netwerk bevinden.

BEKIJK ALLE VERANDERINGEN

SERVER UPDATE 2.3.1

Stand: juni 2021

Certificaatupdate.

• Deze update actualiseert relevante veiligheidscertificaten op de eNet Server, die zowel voor de opbouw van de lokale koppeling tussen de eNet SMART HOME app als ook voor de bediendisplays met de eNet Server noodzakelijk zijn.
  • Stabilisatie van het activatieproces van de eNet SMART HOME secure functie.

BEKIJK ALLE VERANDERINGEN

SERVER UPDATE 2.3

Stand: november 2020

Nieuwe apparaten.

• Gira eNet Systeem 3000 bedieningselement enkelvoudig
  • JUNG eNet-draadloze knop standaard

BEKIJK ALLE VERANDERINGEN

SERVER UPDATE 2.2.1

Stand: januari 2020

Nieuwe functies

• Spraakbesturing met Amazon Alexa en Google Assistent / Google Home.
  • Productsoftware-update voor de JUNG eNet draadloze stuurafdekking voor JUNG LB-Management inbouwbasiselementen.
  • ...

BEKIJK ALLE VERANDERINGEN

SERVER UPDATE 2.2

Stand: september 2019

Nieuwe functies/Foutcorrecties.

De volgende functies zijn beschikbaar met de nieuwe serverversie 2.2:

• eNet SMART HOME app compatibel met Android- en iOS-tablets (staande en liggende weergave)
  • Handmatige verbinding van de eNet SMART HOME app met de eNet-server in het lokale netwerk door het lokale IP-adres in te voeren
  • De meting van de signaalkwaliteit kan direct worden gestart na het toevoegen en configureren van apparaten. Het is niet langer nodig om een apparaat te koppelen.

Bugfixes en verbeteringen versie 2.2

• ...

BEKIJK ALLE VERANDERINGEN

SERVER UPDATE 2.1

Stand: november 2018

Nieuwe functies/Foutcorrecties.

• Volledige integratie van de slimme verwarmingsbesturing van tado° in eNet SMART HOME
  • Uitbreiding van de regels en scènes met de insteltemperatuur en tado°-bedrijfsmodus in de app, zodat u in de regels en scènes nu ook de insteltemperatuur en/of de tado°-bedrijfsmodus kunt vastleggen.
  • tado° geofencing is te gebruiken als als-voorwaarde in als-dan-regels in de app. Hiermee kunt u afhankelijk van uw locatie automatische acties uitvoeren zoals “Alle lichten uit, als er niemand thuis is”.
  • ...

BEKIJK ALLE VERANDERINGEN

SERVER UPDATE 2.0.1

Stand: juli 2018

Welke nieuwe apparaten worden ondersteund?

De volgende nieuwe apparaten worden vanaf serverversie 2.0.1 in eNet SMART HOME ondersteund:

• Steinel XLED PRO eNet Square / Wide
  • Steinel SensIQ “V2”

Andere wijzigingen:

• ...

BEKIJK ALLE VERANDERINGEN

SERVER UPDATE 1.4 NAAR 2.0

Stand: august 2017

Van eNet naar eNet SMART HOME.

• Met de nieuwe inbedrijfstellingsstructuur eNet SMART HOME connect kunt u uw systeem eenvoudig installeren
  • Uw klanten kunnen alle apparaten in het systeem met de eNet SMART HOME-app comfortabel bedienen
  • Met de bediening op afstand eNet SMART HOME remote kunnen uw klanten hun smart home altijd en overal bedienen
  • ...

BEKIJK ALLE VERANDERINGEN

GEEN SERVICEPARTNER?

Laat alstublieft de update absoluut door uw
eNet SMART HOME servicepartner uitvoeren!

SERVICEPARTNER ZOEKEN

X

Titel

eNet Server-Update 2.3.1 (JUNG)

Data

eNetServer_2.31.46841.iuf

Versie

11.06.2021

Grootte

136 MB

X

Titel

eNet Server-Update 2.3.1 (Gira)

Data

eNetServer_2.31.46841.iuf

Versie

11.06.2021

Grootte

136 MB

X

Titel

eNet Server-Update naar 2.3 (JUNG)

Data

eNetServer_2.30.46735.iuf

Versie

18.11.2020

Grootte

138 MB

X

Titel

eNet Server-Update naar 2.3 (Gira)

Data

eNetServer_2.30.46735.iuf

Versie

18.11.2020

Grootte

138 MB

X

Titel

eNet Server-Update naar 2.2.1 (Gira)

Data

eNetServer_2.21.46211.iuf

Versie

16.01.2020

Grootte

145 MB

X

Titel

eNet Server-Update naar 2.2.1 (JUNG)

Data

eNetServer_2.21.46211.iuf

Versie

16.01.2020

Grootte

145 MB

X

Titel

eNet Server-Update naar 2.2 (JUNG)

Data

eNetServer_2.2.46058.iuf

Versie

04.09.2019

Grootte

145 MB

X

Titel

eNet Server-Update naar 2.2 (Gira)

Data

eNetServer_2.2.46058.iuf

Versie

04.09.2019

Grootte

145 MB

X

Titel

eNet Server-Update naar 2.1

Data

eNetServer_2.1.453888.iuf

Versie

23.10.2018

Grootte

147 MB

Verwijzing

Wij adviseren onze klanten om de eNet-server niet zelfstandig op eNet SMART HOME te updaten. Mocht u dat alsnog doen, en u heeft vragen of problemen, neem dan contact op met een eNet SMART HOME servicepartner in uw omgeving.

X

Titel

eNet Server-Update 2.1

Data

eNetServer_2.1.45388.iuf

Versie

23.10.2018

Grootte

147 MB

Verwijzing

Wij adviseren onze klanten om de eNet-server niet zelfstandig op eNet SMART HOME te updaten. Mocht u dat alsnog doen, en u heeft vragen of problemen, neem dan contact op met een eNet SMART HOME servicepartner in uw omgeving.

X

Titel

enet server-update 1.4. naar 2.0.

Data

enetserver_ 2.0.43646.iuf

Versie

31.08.2017

Grootte

106 MB

Verwijzing

Wij adviseren onze klanten om de eNet-server niet zelfstandig op eNet SMART HOME te updaten. Mocht u dat alsnog doen, en u heeft vragen of problemen, neem dan contact op met een eNet SMARTHOME service partner in uw omgeving.

+ Amendementen

X

Titel

enet server-update 1.4. auf 2.0.

Data

eNetServer_2.0.43646.iuf

Versie

15.09.2017

Grootte

106 MB

Verwijzing

Wij adviseren onze klanten om de eNet-server niet zelfstandig op eNet SMART HOME te updaten. Mocht u dat alsnog doen, en u heeft vragen of problemen, neem dan contact op met een eNet SMARTHOME service partner in uw omgeving.

+ Amendementen