UPDATE eNet

Van eNet naar eNet SMART HOME

• Met de nieuwe inbedrijfstellingsstructuur eNet SMART HOME connect kunt u uw systeem eenvoudig installeren.
  • Uw klanten kunnen alle apparaten in het systeem met de eNet SMART HOME-app comfortabel bedienen.
  • Met de bediening op afstand eNet SMART HOME remote kunnen uw klanten hun smart home altijd en overal bedienen.
  • De gegevens zijn altijd volledig versleuteld. Dankzij eNet SMART HOME secure.

Een upgrade is mogelijk als een eNet-server minimaal firmwareversie 1.3 of hoger heeft. Voor een update van eNet naar eNet SMART HOME moet u eerst de eNet-server updaten naar versie 2.0 en dan de geïnstalleerde eNet-apparaten updaten. Deze update is niet alleen nodig voor de nieuwe versleutelde draadloze eNet SMART HOME secure, maar garandeert ook dat het systeem functioneert.

Het updaten van eNet naar eNet SMART HOME gaat gepaard met talloze veranderingen.

Het nieuwe systeem ondersteunt niet alle apparaten en functies. Alle wijzigingen door de update en handleidingen voor het updaten van de server en de apparaten vindt u in de volgende PDF-downloadbestanden:

Wijzigingen door de update naar versie 2.0

NAAR DE DOWNLOAD

Handleiding voor het updaten van de eNet-server naar versie 2.0

NAAR DE DOWNLOAD

Handleiding voor het updaten van de
eNet-apparaten naar versie 2.0

NAAR DE DOWNLOAD

Als u problemen heeft met het updaten van de eNet Server, neemt u dan contact op met uw servicepartner.

Naar de Update