UPDATE eNet SMART HOME V2.3

DAT IS NIEUW VOOR U.

Wijzigingen als gevolg van de update.

Nieuwe apparaten

• Gira eNet Systeem 3000 bedieningselement enkelvoudig
  • JUNG eNet-draadloze knop standaard

Foutencorrectie en verbeteringen

• Opgeloste problemen: Er is een fout hersteld waardoor het wachtwoord niet handmatig op het apparaat kon worden gereset naar de fabrieksinstellingen.
  • Workflow verbetering: Het scannen van apparaten wordt automatisch uitgeschakeld wanneer een programmeerproces wordt gestart.

Vereisten voor de update op de eNet Server versie 2.3

Vereisten voor het uitvoeren van de Server-Update 2.3 is een eNet Server met de firmwareversie 2.2 of 2.2.1. Installeert u daarbij ook de eNet SMART HOME app V2.2.1 uit de Android- of iOS-Store.

GEEN SERVICEPARTNER?

Laat alstublieft de update absoluut door uw
eNet SMART HOME servicepartner uitvoeren!

SERVICEPARTNER ZOEKEN